2012 m. birželio 29 d., penktadienis

Penktoji diena Ukmergė - Panevėžys + vaizdo įrašas (5 day Ukmergė - Panevėžys + video)

Štai praėjo ir penktoji diena. Kadangi dalyviai mėgsta vėlai eiti miegoti, tai šis rytas ir vėl buvo ilgas ir mieguistas... Kaip ir buvo planuota, jau po pusryčių susikrovėme lagaminus ir keliavome į Panevėžį, įrašinėti kūrinio, kurį sukūrėme projekto metu.  Tiesa, prieš tai važiavome į  Ukmergės kultūros namus, apžiūrėjome patalpas ir nusprendėme, jog koncertas vyks lauke.

Galiausiai atvažiavome į Panevėžį ir įsikūrėme įrašų studijoje "Siuvykla". Pradėjome kurti dainą, na, o kadangi dainoje skamba daugybė instrumentų, kūrybiniai darbai užtruko iki paryčių. Kiekvieną instrumentą turėjome
įrašinėti po vieną, dėl to kitiems teko laukti savo eilės. Tuo tarpu, kol vieni dirbo įrašų studijoje, kiti
surado kitokios veiklos: valgė, miegojo, repetavo, žaidė stalo futbolą, stalo tenisą, užsiimė kita
veikla. Į Ukmergę atvykome apie 6 val. ryto. Visi buvo labai pavargę, dėl to nuėjo miegoti. Taip ir baigėsi mūsų diena įrašų studijoje.

Nuotraukos/Photos: http://public.fotki.com/muzikinekryzkele/penktoji-diena/




 The fifth day has gone... Like the other mornings this morning was again a long and sleepy ... At this day we had to traveled to record studio "Siuvykla". That is why after breakfast we pack our bags and traveled to Panevėžys to record song which we developed during the project.




When we arrived in Panevėžys record studio we started to create a song. We create this song till the morning because we should record music instruments one by one. That is why some of us had to wait their turn to record. Meanwhile, while some worked in the studio, others found other activities: eating, sleeping, rehearsing, playing table football, table tennis, deal with other activities. In Ukmergė we arrived around 6 pm. Everyone was very tired, so they went to bed.


This is how we ended our day in the studio.

 Video: