2012 m. liepos 2 d., pirmadienis

Septintoji diena - muzikinis atsisveikinimas + vaizdo įrašas + nuotraukos (7 day - last day in project + video + photos)

Štai ir atėjo atsisveikinimo diena. Dalyviai tikėjosi ilgai pamiegoti nors paskutinę dieną, tačiau jų laukė kiti darbai.

Pavalgę pusryčius ėjome į susirinkimą, kuriame įvertinome savo kurtą dainą, pasirodymą ir veiklą projekte. Po pietų ėjome į lauką žaisti žaidimų  ir gavome paskutinę užduotį. Susiskirstėme į dvi komandas ir turėjome sukurti atsisveikinimo dainą.  Kuomet sudainavome dainas, išsidalinome atsisveikinimo laiškus, susidėjome savo daiktus į lagaminus ir patraukėme į namus. Liūdna atsisveikinti, kartu praleistas laikas buvo puikus, bet viskas, kas turi praždią, turi ir pabaigą.... Gabūt dar susitiksime!


Paskutinės dienos vaizdo įrašas/ Last day video: http://youtu.be/tY7bUx9r1Jg

Nuotraukos/Photos: http://public.fotki.com/muzikinekryzkele/septintoji-diena-/

The last day in project has come... All of us wanted to sleep more, but we had more work. After eating we had to go play games. We had to create a song in which we had to say goodbye.. It was very hard but also  was difficult, but at the same time fun...  

It is a pity to say goodbye, but we hope that even ever meet. It was nice to work together. Many thanks for all members.